Интересни факти за 90210

1

Може би вече всеки знае, че сериала 90210 е римейк на оигиналния Бевърли Хилс, 90210, сниман от 1991г. до 2000г., но дали на всеки е известно, че актрисата Джесика Лаундс, която играе ролята на Адриана, е била избрана да участва в само 4 епизода от сериала?

1

Известната актриса Хилари Дъф била първоначалния избор на продуцентите за ролята на Ани Уилсън, но след като Шеней Граймс се явила на прослушване, то целия екип вече знаели, че тя е идеалния избор. Джесика Строуп също се явява на кастинг за героинята Ани, но е избрана за тази на Силвър.

2

Джени Гард (позната ни също от „Какво харесвам в теб“) изпълнява ролята на сестрата на Силвър в първите сезони на сериала, но и участва в „Бевърли Хилс, 90210“ оригиналът, заедно с Шанън Дохърти („Чародейките“), която също има малка роля от римейка 90210.

От vandi001

Gossip girl – След сватбата на Блеър – Какво следва…?с.05.еп.14

2

След като видяхме как през предишният епизод на „Клюкарката“, Блеър побягна от собствената си сватба, последвана от Дан, какво ли ще следва?

Ще се събере ли Блеър с Чък или ще остане със съпруга си?

1

А може би тя има друг план?

3

4

Епизод 14 от петия сезон на сериала е кръстен “The Backup Dan”, който произлиза от името на филма с Дженифър Лопез „Резервен план“. Дали заглавието означава, че Дан е резервния вариант на Блеър?

Ето кадри от следващия епизод, който ще бъде излъчен на 06.02.12г.

От vandi001

Селена Гомез: Уикенд в Рио Де Жанейро

1

19-годишната певица и актриса Селена Гомез прекара уикенда в Рио Де Жанейро, изнасяйки един страхотен концерт на своите фенове.

2

Звездата споделя радостта си, че най-сетне е успяла да посети Бразиилия и обещава, че определено ще се върне там.

3

Предстоят й концерти в Аржентина, Сао Паоло и Уругвай.

От vandi001

Какво събра Нина Добрев, Чейс Крауфорд, Снууп Дог… – на едно място

1

Събитието „SuperBowl“ събра на едно място много от любимите ни актьори в късния следобед на 4.02.12г. Нина Добрев, актьорът от „Клюкарката“ – Чейс Крауфорд, рапара Снууп Дог, певицата Джордин Спаркс, Джо Манджаниело – от сериала „Истинска кръв“, бяха част от спортния екип.

2

На предварителната игра за „Супер купата“, за звездни асистенти на треньори бяха избрани звездата от „Как се запознах с майка ви“ – Нийл Патрик Харис и Мат Боуман, познат ни от сериала „Престъпления от класа“.

3

5

От vandi001

Деми Ловато с нова „Lolipop“ фотосесия

1

Новата фотосесия на Деми Ловато, направена от Tyler Shields, цели да покаже, че добре познатата ни Дисни звезда от „Съни на алеята на славата“ е вече пораснала жена.

Когато  видяла снимките звездата нямала търпение да бъдат качени, за да могат феновете й да видят нейното ново „АЗ“.

2

3

4

От vandi001

Нина Добрев: Твърде млада за семейство и деца

2
Според слуховете,  актрисата от „Дневниците на вампира“- Нина Добрев отказала предложението за брак на колегата си Иън Сомърхолдър, но тя опроверга новината като каза:

„Чух за някаква смахната история, в която ми беше предложен брак, но ако наистина имах пръстен, то тогава аз щях да го нося. Не е изцяло истина. Имам предвид, че това не е моят стил. Аз съм млада. Наистина много млада.“

3

Тя добави също:

„Аз съм кариеристка и имам много път за изминаване преди да се установя и да имам деца“

4

1

От vandi001

Деми Ловато: „Приятелка с Майли и Селена, независимо от всичко“

2

Ще се окаже, че точно приятелския кръг „Деми, Селена и Майли“ е един от най-здравите в цял Холивууд. Трите Дисни звезди са свързани от много добро приятелство, което продължава въпреки някои от споровете, които имаха помежду си.

4

По думите на 19-годишната Деми Ловато, точно Селена и Майли са хората, които независимо от всичко, ще останат в нейния живот и тя винаги ще ги обича. Тя смята също, че караниците й с Майли Сайръс всеки път изглеждали много сериозни в началото, но после се оказвало, че прекалено много си липсват една на друга, за да продължат кавгата.

1

3

От друга страна, певицата споделя, че колежката й – Селена  не е конфликтен човек и до сега са нямали сериозни проблеми.

5

6

От vandi001

LOL – новият филм на Майли Сайръс

j

LOL е ремейк на френския филм от 2008г. носещ същото име. Режисирана и написана от Лиса Азуелос, тинейджърската история събира в себе си звезди като Майли Сайръс, Деми Муур и Ашли Грийн. Сюжетът разказва за петнадесет годишната Лола (Майли), която е зарязана от приятеля си и търси утеха в наркотици и вредни тийн навици, които четиридесет годишната й майка (Деми Муур) не одобрява.

1

g

От vandi001